Kreaespais
Kreaespais

Política de Privadesa WEB

Segons l'establert en el RGPD (Reglament (UE) 2016/679), els proporcionem la Informació Detallada de Protecció de Dades que s'exposa a continuació:


Responsable

Raó Social: KREAESPAIS, S.L

C.I.F.: B-65663999

Adreça: Montcada, 42-44

Telèfon: 606936933

Correu Electrònic: kreaespais@kreaespais.com


Finalitat

Li informem que les Dades de Caràcter Personal recollits, seran incorporats a un Fitxer sota la nostra responsabilitat, amb la finalitat de gestionar l'enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar als interessats ofertes de productes i serveis del seu interès. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial, durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals o se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.


Legitimació

Les Dades de Caràcter Personal obtinguts en aquesta Pàgina Web, així com l'oferta de productes i serveis oferts, està basada en el consentiment que se li sol·licita a l'interessat. L'interessat tindrà dret a retirar el seu consentiment a qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà a la licitud del tractament basada en el consentiment previ a la seva retirada.


Destinataris

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.


Drets

Vostè com a interessat directe, té dret a obtenir confirmació sobre si en www.kreaespais.com, estem tractant dades personals que li concerneixen, o no. Vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. En determinades circumstàncies, vostè podrà sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.


En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, vostè podrà oposar-se al tractament de les seves dades. KREAESPAIS, S.L deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. En determinades circumstàncies, vostè tindrà dret a rebre les dades personals que li incumbeixin i que ens hagi facilitat, i transmetre'ls o sol·licitar que els hi proporcionem a un tercer sense objecció per la nostra banda (dret a la portabilitat de dades). En determinades circumstàncies, li informem que tindrà dret a no ser objecte d'un decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l'elaboració de perfils, que produeixi efectes jurídics sobre vostè o li afecti significativament de manera similar.Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,
també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.