Kreaespais
Kreaespais

Reformes a Cerdanyola del Vallès

Empresa de reformes a Cerdanyola, reformes de cuines i banys, reformes integrals d'habitatges, locals comercials i tot tipus d'espai que necessiti d'una remodelació, cobrint l'obra des de zero en tots els aspectes de la construcció; instal·lacions, pintura i decoració, interiorisme, materials i electrodomèstics, fusteria metàl·lica i de fusta, vidre, la seva reforma parcial o completa.


Instal·lacions generals a Cerdanyola


Instal·ladors autoritzats a Cerdanyola, tècnics especialitzats en electricitat, instal·lacions de gas, fontaneria, realització de projectes d'il·luminació per a habitatges i locals. Tramitació de butlletins de subministraments per a obertura de negocis, certificacions i legalitzacions.


Rehabilitació d'edificis a Cerdanyola i treballs verticals


Rehabilitacions i treballs verticals a Cerdanyola, revestiment de murs i façanes, impermeabilització de cobertes i terrasses, patis interiors, especialitzats en treballs verticals que cobreixen qualsevol projecte o instal·lació en alçada i de difícil accés.


Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,
també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.