Kreaespais
Kreaespais

Reformes a Matadepera

Com empresa de reformes a Matadepera, realitzem tot tipus de rehabilitacions d'habitatges, de comerços i locals comercials, serveis per a comunitats de propietaris, reformes completes o parcials, segons cada necessitat, expliqui'ns la seva idea o projecte. Cobrim de manera íntegra tot el projecte, tant en pintura i decoració, com la fusteria metàl·lica o de fusta.


Instal·ladors autoritzats a Matadepera


Som instal·ladors autoritzats a Matadepera i Barcelona província, realitzem tot tipus d'instal·lacions elèctriques, d'aigua, gas i climatització en general, il·luminació, energies renovables, serveis a nivell particular, per a comunitats de propietaris i Empreses. Empresa autoritzada i que efectua tota mena de legalitzacions i certificats d'obertura d'instal·lacions.


Rehabilitacions i treballs verticals a Matadepera


Rehabilitació i revestiment de façanes, obres i reparacions en patis interiors, terrasses i cobertes, amb especialistes en treballs verticals per la seva complicat accés. Impermeabilització general de superfícies.


Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,
també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.