Kreaespais
Kreaespais

Reformes a Sant Quirze de Vallès

Kreaespais, especialitzada en reformes a Sant Quirze de Vallès, pintura i decoració, cuines, banys, electrodomèstics, fusteria, parquet, pladur, qualsevol servei relacionat amb la reforma total o parcial, les seves instal·lacions completes generals i tot el relacionat amb interiorisme.


El nostre equip professional i especialitzat en reformes de tot tipus, podrà realitzar qualsevol treball que es requereixi i amb professionals especialitzats en cada àrea de l'obra. Màxima qualitat i pressupostos personalitzats en cada projecte.


Reformes d'habitatges, oficines, locals comercials, Empreses i indústries, així com de comunitats de propietaris, formen part del nostre dia a dia i llarga experiència en el sector de la construcció. Creem espais, els convertim en més funcionals i vam redissenyar, sempre acostant-nos en tot moment al nostre client i amb l'assessorament adequat en cada projecte nou.


Som professionals també en la rehabilitació d'edificis, façanes, patis interiors, amb la intervenció dels nostres tècnics en treballs verticals, per a obres que així ho necessitin, per la seva complicat accés.


Disseny

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament del lloc web, i si ens dona el seu consentiment,
també farem servir cookies per recopilar dades de les seves visites per obtenir estadístiques agregades per millorar els nostres serveis.